Unge

Unge dansere, musikere og teaterfolk tyvstarter i fuld fart med en fantastisk spændende Nordisk Sommerlejr for dans, musik & teater/scenekunst før det store NORDLEK programmet skydes i gang.

NORDLEK er også det store samlingssted for unge dansere og musikere, som mødes til mange spændende events herunder ”Skum-ager polka”, ”Stomp”,”Hæng-på-dans”,”Spille- og danseworkshops”, ”Natdans” og masser af fri dans, jam og hygge - og I skal selvfølgelig bo på Ungdoms Camp tæt ved stævnecentrum!

Ungdoms camp

Til NORDLEK 2015 har vi lavet en Ungdoms Camp (kun telte) på Paradepladsen, som ligger på Regimentsvej, tæt på stævnecentrum. Det bliver helt vildt hyggeligt, at bo tæt sammen med gamle venner og bekendte fra kurser og andre stævner og samtidig få nye kammerater fra de andre nordiske lande. Toilet og bad findes i stævnehallerne.

Campingenhederne vil blive fordelt umiddelbart efter 1/4. Tilmeldinger, der kommer ind herefter vil blive placeret på ledige pladser, og ikke nødvendigvis i nærheden af ønsket forening / gruppe.